ECDL ROMANIA S.A.
Romania Bucuresti
Calea Grivitei nr.8-10,
Etaj 6, Sector 1

www.ecdl.ro
T: 021.316.99.22
T: 031.101.14.01
T: 031.101.14.02
F: 021.319.72.27
E: office@ecdl.ro
FORMULAR DE INREGISTRARE CANDIDAT ECDL
 
Stimate candidat,

Completarea formularului de mai jos reprezinta primul pas in inscrierea dvs in procesul de testare si certificare ECDL.

Dupa completarea acestuia, pentru validarea inregistrarii, in termen de 10 zile calendaristice de la data inregistrarii formularului, va trebui sa va prezentati cu Cartea de Identitate valabila la unul din Centrele de Testare Acreditate ECDL ales de dvs.
Gasiti lista Centrelor de Testare Acreditate ECDL aici: www.ecdl.ro

In cazul in care va expira termenul de 10 zile calendaristice iar inregistrarea dvs nu a fost validata de un Centru de Testare Acreditat ECDL, va trebui sa completati din nou prezentul formular de inregistrare.

Datele pe care le veti completa in campurile Nume/Prenume/CNP trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu Cartea dvs de Identitate. Datele Nume/Prenume completate de dvs vor fi folosite la emiterea Permisului ECDL.

Subsemnatul/subsemnata,  
Nume*
Prenume*
CNP*
Email*
Mobil
Tip candidat*
Judet*
Tara*
*Campuri obligatorii

doresc inregistrarea in procesul de certificare ECDL si, prin completarea acestui formular, declar ca sunt de acord ca datele mele personale furnizate mai sus, sa poata fi folosite si prelucrate de ECDL ROMANIA SA si de Fundatia ECDL (ECDL FOUNDATION) pentru inscrierea mea in Baza de date ECDL.
        Certific faptul ca toate informatiile furnizate in acest formular sunt complete si corecte. Atest faptul ca am completat acest formular în cunostinta de cauza, am citit si inteles informatiile furnizate si sunt de acord cu prevederile incluse in acest formular. Sunt de acord sa urmez procedura de inscriere stabilita si voi prezenta documente justificative care sa ateste datele completate in formular.
        La cererea mea scrisa, ECDL ROMANIA se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze asupra datelor prelucrate privind persoana mea.

Persoanelor care completeaza acest formular le sunt garantate drepturile potrivit Legii 677/2001. Datele cu caracter personal furnizate de dvs in acest formular sunt prelucrate de catre ECDL ROMANIA SA in baza notificarii inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal nr. 8607 in scopul inscrierii dvs in procesul de certificare ECDL. Pe viitor, aceste date: Email / Numar telefon (mobil) va vor permite sa vizualizati Profilul dvs Online ECDL si ne vor permite sa va tinem la curent cu noutatile ECDL. Detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt postate pe site-ul ECDL ROMANIA www.ecdl.ro la sectiunea Informatii privind protectia datelor personale. Pentru orice intrebare despre modul in care datele dvs sunt prelucrate puteti sa ne contactati la adresa
office@ecdl.ro. Conform Legii nr. 677/2001, persoanele fizice beneficiaza de dreptul de informare, de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa Autoritătii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si justitiei. Daca datele dvs prelucrate sunt incorecte, trebuie sa informati ECDL ROMANIA cu celeritate, pentru remedierea situatiei printr-o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul ECDL ROMANIA din Bucuresti, Str. Calea Grivitei nr 8-10, sector 1.
Va uram succes!
Echipa ECDL ROMANIA