FORMULAR DE INREGISTRARE CANDIDAT ECDL
 

Stimate candidat,  

Completarea formularului de mai jos reprezinta primul pas in inscrierea dvs in procesul de testare si certificare ECDL.

 

Dupa completarea acestuia, pentru validarea inregistrarii, in termen de 10 zile calendaristice de la data inregistrarii formularului, va trebui sa va prezentati cu Cartea de Identitate valabila la unul din Centrele de Testare Acreditate ECDL ales de dvs.

Lista Centrelor de Testare Acreditate ECDL, impreuna cu datele de contact, sunt disponibile online pe www.ecdl.ro

 

In cazul in care va expira termenul de 10 zile calendaristice, iar inregistrarea dvs. nu a fost validata de un Centru de Testare Acreditat ECDL, datele furnizate de dvs mai jos vor fi sterse si va trebui sa completati din nou prezentul formular online de inregistrare.

Datele pe care le veti completa in campurile Nume/Prenume/CNP trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu Cartea dvs de Identitate. Datele Nume/Prenume completate de dvs vor fi folosite la emiterea Certificatului(Permisului) ECDL.

Subsemnatul/subsemnata,  
Nume*
Prenume*
CNP*
Email*
Mobil
Tip candidat*
Judet*
Tara*
*Campuri obligatorii

 

doresc inscrierea in procesul de certificare ECDL in cadrul unui Centru de Testare ECDL.

 

 

FORMULAR DE ACORDARE A CONSIMTAMANTULUI PRIVIND COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Declar ca am luat la cunostinta de pe website-ul ECDL ROMANIA de Termenii si Conditiile  privind colectarea si procesarea datelor cu caracter personal, pe care i-am citit si inteles si cu care sunt de acord si ii accept in mod expres si in integralitate, confirmand ca informatiile cuprinse in acesti Termeni si Conditii au fost exprimate intr-o maniera transparenta, clara, concisa, inteligibila, usor accesibila si intr-un limbaj clar si simplu.

De asemenea, am inteles din cuprinsul Termenilor si Conditiilor faptul ca am posibilitatea ca, prin transmiterea unei solicitari prin email la adresa office@ecdl.ro, sa pot solicita clarificari sau intrebari in legatura cu colectarea si procesarea datelor mele cu caracter personal.

Prin completarea acestui formular, declar ca sunt de acord si imi exprim in mod expres consimtamantul ca datele mele personale, furnizate mai sus, sa poata fi folosite si prelucrate de Centrul / Centrele de Testare ECDL, ECDL ROMANIA S.A. si de Fundatia ECDL (ECDL FOUNDATION) in scopul desfasurarii procesului de certificare ECDL.

Prin completarea acestui formular, declar ca:

(bifati una din casetele de mai jos)

 sunt de acord si imi exprim in mod expres consimtamantul ca datele mele personale furnizate mai sus sa poata fi folosite si prelucrate de ECDL ROMANIA S.A. si Fundatia ECDL (ECDL FOUNDATION) in scopul primirii de informari periodice din partea ECDL ROMANIA cu privire la evenimente de marketing si comunicare sau noutati sau campanii/concursuri organizate de ECDL ROMANIA.

 sunt de acord ca datele mele personale furnizate mai sus sa poata fi folosite si prelucrate de ECDL ROMANIA S.A. si Fundatia ECDL (ECDL FOUNDATION) in scopul primirii de informari periodice din partea ECDL ROMANIA cu privire la evenimente de marketing si comunicare sau noutati sau campanii/concursuri organizate de ECDL ROMANIA.

 

Prin completarea acestui formular declar ca, prin consultarea Termenilor si Conditiilor, am fost informat in mod expres si explicit cu privire la drepturile care imi sunt garantate de Regulamentul UE nr. 679/27.04.2016 in ceea ce priveste accesul la datele cu caracter personal, dreptul de a solicita modificarea sau stergerea acestora (dreptul de a fi uitat), dreptul de a face opozitie la procesarea datelor cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, dreptul de a formula o contestatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.

Certific faptul ca toate informatiile furnizate in acest formular sunt complete si corecte. Atest faptul ca am completat acest formular în cunostinta de cauza, am citit si inteles informatiile furnizate si sunt de acord cu prevederile incluse in acest formular. Sunt de acord sa urmez procedura de inregistrare stabilita si voi prezenta Centrului de Testare documente justificative care sa ateste datele completate in formular.

La cererea mea scrisa, ECDL ROMANIA se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze asupra datelor prelucrate privind persoana mea.

Necitirea cu atentie a prezentului formular nu poate fi interpretata de mine ca fiind lipsa de informare; inteleg acest lucru si accept ca sunt direct responsabil pentru eventualele neintelegeri cauzate de necitirea prezentului formular si de nesolicitarea de informatii suplimentare, daca este cazul, catre reprezentantii ECDL ROMANIA S.A / ECDL FOUNDATION.


Pentru candidatul minor (sub 18 ani) este necesar consimtamantul parintelui / tutorelui prin bifarea casetei de mai jos, completarea numelui si prenumelui acestuia si confirmarea urmatoarelor conditii de mai jos: 

 Subsemnatul in calitate de parinte/tutore al minorului  mentionat mai sus,  imi exprim consimtamantul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele cu caracter personal precum si pe cele ale minorului, in scopurile mentionate mai sus. Certific faptul ca toate informatiile si declaratiile de mai sus furnizate de minor sunt corecte si sunt de acord cu acestea.O certificare internationala isi mentine valoarea daca sunt respectate cateva reguli precum:
  • Sesiunile de examinare se desfasoara in prezenta unui examinator acreditat, conform unui regulament unitar ce respecta un standard international de testare si sunt supervizate prin mijloace video.

  • Sesiunile de examinare constituie subiectul unor audituri din partea operatorului national / international al certificarii.

  • Pentru a sustine examenul, candidatului i se solicita un act de identitate valabil si respectarea unor reguli stricte de testare.

  • Sesiunile de examinare sunt organizate numai in sali de testare acreditate.

  • Examenele nu se sustin de acasa prin intermediul reţelei web, fara vreun control.
Programul de certificare ECDL respecta toate criteriile de calitate mentionate mai sus.

Succes!

Datele cu caracter personal furnizate de dvs in acest formular sunt prelucrate de catre ECDL ROMANIA SA in baza notificarilor inregistrate in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal nr. 8607 si 27033. Pe viitor, aceste date: Email / Numar telefon (mobil) va vor permite sa vizualizati Profilul dvs Online ECDL si ne vor permite sa va transmitem noutatile ECDL.