FORMULAR DE INREGISTRARE CANDIDAT ECDL
 

Stimate candidat,  

Completarea formularului de mai jos reprezinta primul pas in inscrierea dvs in procesul de testare si certificare ECDL.

 

Dupa completarea acestuia, pentru validarea inregistrarii, in termen de 10 zile calendaristice de la data inregistrarii formularului, va trebui sa va prezentati cu Cartea de Identitate valabila la unul din Centrele de Testare Acreditate ECDL ales de dvs.

Lista Centrelor de Testare Acreditate ECDL, impreuna cu datele de contact, sunt disponibile online pe www.ecdl.ro

 

In cazul in care va expira termenul de 10 zile calendaristice, iar inregistrarea dvs. nu a fost validata de un Centru de Testare Acreditat ECDL, datele furnizate de dvs mai jos vor fi sterse si va trebui sa completati din nou prezentul formular online de inregistrare.

Datele pe care le veti completa in campurile Nume/Prenume/CNP trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu Cartea dvs de Identitate. Datele Nume/Prenume completate de dvs vor fi folosite la emiterea Permisului ECDL.

Subsemnatul/subsemnata,  
Nume*
Prenume*
CNP*
Email*
Mobil
Tip candidat*
Judet*
Tara*
*Campuri obligatorii

 

doresc inscrierea in procesul de certificare ECDL in cadrul unui Centru de Testare ECDL si, prin completarea acestui formular, declar ca sunt de acord ca datele mele personale furnizate mai sus, sa poata fi folosite si prelucrate de Centrul / Centrele de Testare ECDL, ECDL ROMANIA SA si de Fundatia ECDL (ECDL FOUNDATION) pentru inregistrarea mea in Baza de date ECDL.

        Certific faptul ca toate informatiile furnizate in acest formular sunt complete si corecte. Atest faptul ca am completat acest formular în cunostinta de cauza, am citit si inteles informatiile furnizate si sunt de acord cu prevederile incluse in acest formular. Sunt de acord sa urmez procedura de inregistrare stabilita si voi prezenta Centrului de Testare documente justificative care sa ateste datele completate in formular.

        La cererea mea scrisa, ECDL ROMANIA se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze asupra datelor prelucrate privind persoana mea.

  Pentru candidatul minor este necesar consimtamantul parintelui / tutorelui prin bifarea casetei de mai jos si completarea numelui si prenumelui acestuia.  

 Subsemnatul in calitate de parinte/tutore al minorului  mentionat mai sus,  imi exprim consimtamantul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele cu caracter personal precum si pe cele ale minorului, in scopurile mentionate mai sus. Certific faptul ca toate informatiile si declaratiile de mai sus furnizate de minor sunt corecte si sunt de acord cu acestea.


O certificare internationala isi mentine valoarea daca sunt respectate cateva reguli precum:
  • Sesiunile de examinare se desfasoara in prezenta unui examinator acreditat, conform unui regulament unitar ce respecta un standard international de testare si sunt supervizate prin mijloace video.

  • Sesiunile de examinare constituie subiectul unor audituri din partea operatorului national / international al certificarii.

  • Pentru a sustine examenul, candidatului i se solicita un act de identitate valabil si respectarea unor reguli stricte de testare.

  • Sesiunile de examinare sunt organizate numai in sali de testare acreditate.

  • Examenele nu se sustin de acasa prin intermediul reţelei web, fara vreun control.
Programul de certificare ECDL respecta toate criteriile de calitate mentionate mai sus.
Succes!

Persoanelor care completeaza acest formular le sunt garantate drepturile potrivit Legii 677/2001. Datele cu caracter personal furnizate de dvs in acest formular sunt prelucrate de catre ECDL ROMANIA SA in baza notificarii inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal nr. 8607 in scopul inregistrarii dvs in procesul de certificare ECDL. Pe viitor, aceste date: Email / Numar telefon (mobil) va vor permite sa vizualizati Profilul dvs Online ECDL si ne vor permite sa va transmitem noutatile ECDL. Detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt postate pe site-ul ECDL ROMANIA www.ecdl.ro la sectiunea Informatii privind protectia datelor personale. Pentru orice intrebare despre modul in care datele dvs sunt prelucrate puteti sa ne contactati la adresa office@ecdl.ro. Conform Legii nr. 677/2001, persoanele fizice beneficiaza de dreptul de informare, de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa Autoritătii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si justitiei. Daca datele dvs prelucrate sunt incorecte, trebuie sa informati ECDL ROMANIA cu celeritate, pentru remedierea situatiei printr-o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul ECDL ROMANIA din Bucuresti, Str. Calea Grivitei nr 8-10, etaj 6,sector 1.