FORMULAR DE INSCRIERE ELEV MAJOR (18; +18 ani)

Stimate elev,  

Completarea formularului de mai jos reprezinta primul pas in inscrierea dvs la Concursul BEBRAS ROMANIA.  

Dupa completarea acestui formular si apasarea butonului Inregistrare, veti primi pe adresa dvs de email un link de validare a inregistrarii. Accesati acel link in maxim 2 zile calendaristice. In cazul depasirii acestui termen sau in cazul completarii gresite a adresei dvs de email, inscrierea dvs nu va fi efectuata si va fi necesara completarea din nou a prezentului formular.  

Ulterior, in termen de 7 zile calendaristice de la data validarii inscrierii prin accesarea link-ului primit, trebuie sa contactati profesorul coordonator din unitatea scolara unde se desfasoara Concursul BEBRAS pentru a va anunta interesul de a participa la concurs si a fi inscris pe lista profesorului. Neinscrierea pe lista interna a profesorului duce la imposibilitatea generarii userului si parolei de concurs pentru dvs.

 

Datele pe care le veti completa in campurile Nume/Prenume/CNP trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu Cartea dvs de Identitate. Datele Nume/Prenume completate de dvs vor fi folosite la emiterea Diplomei de participare.

Subsemnatul/subsemnata,
Nume*
Prenume*
CNP*
Email*
Oras*
Judet*
Clasa*
Unitatea scolara*
Nume si prenume Profesor Coordonator*
Tara*
*Campuri obligatorii
**Pe adresa de email veti primi link-ul de validare a inregistrarii (verificati inclusiv folderul Spam/Junk). 

doresc inscrierea in Concursul Bebras Romania.

 

FORMULAR DE ACORDARE A CONSIMTAMANTULUI PRIVIND COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Prin completarea acestui formular, declar ca am luat la cunostinta de pe website-ul BEBRAS ROMANIA de Termenii si Conditiile privind colectarea si procesarea datelor cu caracter personal, pe care i-am citit si inteles si cu care sunt de acord si ii accept in mod expres si in integralitate, confirmand ca informatiile cuprinse in acesti Termeni si Conditii au fost exprimate intr-o maniera transparenta, clara, concisa, inteligibila, usor accesibila si intr-un limbaj clar si simplu. 

De asemenea, am inteles din cuprinsul Termenilor si Conditiilor faptul ca am posibilitatea, pentru orice clarificari sau intrebari suplimentare in legatura cu colectarea si procesarea datelor mele cu caracter personal, sa ma adresez si sa primesc un raspuns complet la adresa de email concurs@bebras.ro.

Prin completarea prezentului formular, declar ca sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie prelucrate de catre ECDL ROMANIA, in scopul inscrierii mele la Concursul Bebras Romania.

 

Prin completarea acestui formular, declar ca sunt de acord ca datele mele cu caracter personal, precum si datele privind rezultatele obtinute la Concursul Bebras Romania, sa poata fi folosite si prelucrate de catre ECDL ROMANIA in scopul organizarii si desfasurarii Concursului Bebras, proces care include si emiterea de Diplome de participare si realizarea si pastrarea de evidente/statistici.

Prin completarea acestui formular declar ca, prin consultarea Termenilor si Conditiilor privind colectarea si procesarea datelor cu caracter personal, am fost informat in mod expres si explicit cu privire la drepturile garantate persoanelor fizice de Regulamentul UE nr. 679/27.04.2016 in ceea ce priveste accesul la datele cu caracter personal, dreptul de a solicita modificarea sau stergerea acestora (dreptul de a fi uitat), dreptul de a face opozitie la procesarea datelor cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, dreptul de a formula o contestatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.

Declar ca sunt de acord ca datele mele sa fie transferate catre Eljakim Information Technology bv din Olanda, furnizorul platformei de concurs, pentru generarea utilizatorilor si parolelor de concurs.  Inteleg si sunt de acord cu faptul ca datele mele personale, mentionate mai sus, vor fi stocate in platforma de concurs pana la finalul anului scolar curent.

Certific faptul ca toate informatiile completate in acest formular sunt complete si corecte. Atest faptul ca am completat personal acest formular, in cunostinta de cauza, am citit si inteles informatiile furnizate si sunt de acord cu prevederile incluse in acest formular. Sunt de acord sa urmez procedura de inscriere si participare la Concursul Bebras Romania si voi prezenta documente justificative care sa ateste datele completate in formular.

La cererea mea scrisa, ECDL ROMANIA se obliga sa actualizeze si sa ma informeze asupra datelor prelucrate privind persoana mea.

Necitirea cu atentie a prezentului formular nu poate fi interpretata de mine ca fiind lipsa de informare; inteleg acest lucru si accept ca sunt direct responsabil pentru eventualele neintelegeri cauzate de necitirea prezentului formular si de nesolicitarea de informatii suplimentare, daca este cazul, catre reprezentantii ECDL ROMANIA S.A.
   

Datele cu caracter personal furnizate de dvs in acest formular sunt prelucrate de catre ECDL ROMANIA SA in baza notificarilor inregistrate in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal nr. 8607 si 27033.