FORMULAR DE INSCRIERE ELEV MINOR (sub 18 ani)

Stimate Parinte/Tutore, 

Daca sunteti de acord cu participarea copilului dvs la concursul BEBRAS ROMANIA, va puteti exprima consimtamantul prin completarea prezentului formular. In lipsa consimtamantului dvs in calitate de parinte/tutore, copilul dvs nu va putea participa la concurs.

Dupa completarea acestui formular si apasarea butonului Inregistrare, veti primi pe adresa dvs de email un link de validare a inregistrarii. Accesati acel link in maxim 2 zile calendaristice. In cazul depasirii acestui termen sau in cazul completarii gresite a adresei dvs de email, inscrierea elevului la concurs nu va fi efectuata si va fi necesara completarea din nou a prezentului formular.

Ulterior, in termen de 7 zile calendaristice de la data validarii inscrierii prin accesarea link-ului primit, elevul minor trebuie sa contacteze profesorul coordonator din unitatea scolara unde se desfasoara Concursul BEBRAS pentru a-si anunta interesul de a participa la concurs si a fi inscris pe lista profesorului. Neinscrierea elevului pe lista interna a profesorului duce la imposibilitatea generarii userului si parolei de concurs pentru acel elev.

 
 

Datele dvs pe care le veti completa mai jos trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu Cartea dvs de Identitate. Datele elevului minor pe care le veti completa mai jos trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu Cartea de Identitate/Certificatul de nastere al acestuia.

Numele si Prenumele elevului minor vor fi folosite la emiterea Diplomei de participare. Denumirea unitatii scolare trebuie sa fie corecta si completa. Aceasta va fi folosita la emiterea Diplomei de participare pentru elev si profesor.

Subsemnatul/subsemnata,
Nume Parinte/Tutore*
Prenume Parinte/Tutore*
Email Parinte/Tutore*
*Campuri obligatorii
**Pe adresa de email Parinte/Tutore veti primi link-ul de validare a inregistrarii (verificati inclusiv folderul Spam/Junk). 

 

in calitate de Parinte/Tutore, doresc inscrierea la Concursul Bebras Romania a elevului minor al carui reprezentant legal sunt. 


Datele candidatului minor sunt:
Nume elev minor*
Prenume elev minor*
CNP elev minor*
Oras*
Judet*
Clasa*
Unitatea scolara*
Nume si prenume Profesor Coordonator*
Tara*
*Campuri obligatorii
 

FORMULAR DE ACORDARE A CONSIMTAMANTULUI PRIVIND COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Prin completarea acestui formular, declar ca am luat la cunostinta de pe website-ul BEBRAS ROMANIA de Termenii si Conditiile privind colectarea si procesarea datelor cu caracter personal, pe care i-am citit si inteles si cu care sunt de acord si ii accept in mod expres si in integralitate, confirmand ca informatiile cuprinse in acesti Termeni si Conditii au fost exprimate intr-o maniera transparenta, clara, concisa, inteligibila, usor accesibila si intr-un limbaj clar si simplu. 

De asemenea, am inteles din cuprinsul Termenilor si Conditiilor faptul ca am posibilitatea, pentru orice clarificari sau intrebari suplimentare in legatura cu colectarea si procesarea datelor cu caracter personal ale mele si ale minorului, sa ma adresez si sa primesc un raspuns complet la adresa de email concurs@bebras.ro.

Prin completarea prezentului formular, declar ca sunt de acord ca datele mele cu caracter personal, in calitate de parinte/tutore, sa fie prelucrate de catre ECDL ROMANIA, in scopul inscrierii la Concursul Bebras Romania a elevului minor al carui reprezentant legal sunt.

 

Prin completarea acestui formular, in calitate de Parinte/Tutore declar ca sunt de acord ca datele cu caracter personal ale elevului minor, precum si datele privind rezultatele obtinute de elevul minor la Concursul Bebras Romania, sa poata fi folosite si prelucrate de catre ECDL ROMANIA in scopul organizarii si desfasurarii Concursului Bebras, proces care include si emiterea de Diplome de participare si realizarea si pastrarea de evidente/statistici.

Prin completarea acestui formular declar ca, prin consultarea Termenilor si Conditiilor privind colectarea si procesarea datelor cu caracter personal, am fost informat in mod expres si explicit cu privire la drepturile garantate persoanelor fizice de Regulamentul UE nr. 679/27.04.2016 in ceea ce priveste accesul la datele cu caracter personal, dreptul de a solicita modificarea sau stergerea acestora (dreptul de a fi uitat), dreptul de a face opozitie la procesarea datelor cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, dreptul de a formula o contestatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.

Declar ca sunt de acord ca datele elevului minor sa fie transferate catre Eljakim Information Technology bv din Olanda, furnizorul platformei de concurs, pentru generarea utilizatorilor si parolelor de concurs. Inteleg si sunt de acord cu faptul ca datele personale ale minorului, mentionate mai sus, vor fi stocate in platforma de concurs pana la finalul anului scolar curent.

Certific faptul ca toate informatiile, inclusiv datele mele de identificare in calitate de parinte/tutore, completate in acest formular, sunt complete si corecte. Atest faptul ca am completat personal acest formular, in cunostinta de cauza, am citit si inteles informatiile furnizate si sunt de acord cu prevederile incluse in acest formular. Sunt de acord ca copilul meu sa urmeze procedura de inscriere si participare la Concursul Bebras Romania si voi prezenta documente justificative care sa ateste datele completate in formular.

La cererea mea scrisa, ECDL ROMANIA se obliga sa actualizeze si sa ma informeze asupra datelor prelucrate privind persoana mea si a minorului.

Necitirea cu atentie a prezentului formular nu poate fi interpretata de mine ca fiind lipsa de informare; inteleg acest lucru si accept ca sunt direct responsabil pentru eventualele neintelegeri cauzate de necitirea prezentului formular si de nesolicitarea de informatii suplimentare, daca este cazul, catre reprezentantii ECDL ROMANIA S.A. 

   

Datele cu caracter personal furnizate de dvs in acest formular sunt prelucrate de catre ECDL ROMANIA SA in baza notificarilor inregistrate in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal nr. 8607 si 27033.