Inscrierile elevilor pentru Concursul Bebras 2023 s-au incheiat. Va multumim!


Bebras este un concurs international (www.bebras.org), organizat in 54 de tari, ce isi propune sa introduca elevii de toate varstele in domeniul gandirii algoritmice si computationale si sa ii atraga spre domeniul informatic. Competitia se desfasoara exclusiv online (concurs.bebras.ro) in cadrul fiecarei unitati scolare, sub supravegherea unui profesor, conform unui orar flexibil. Competitia dureaza 60 de minute si cuprinde 15 intrebari.

 

Anul acesta, concursul se va desfasura in perioada 30 Octombrie - 5 Noiembrie 2023 in toate unitatile scolare interesate din Romania. Elevii și profesorii care nu vor putea sustine, respectiv superviza concursul in perioada 30 octombrie – 5 noiembrie 2023 din motive de vacanta de toamna, vor putea sustine concursul, pe cale de exceptie, in perioada 6 – 12 noiembrie 2023. Participarea la acest concurs este voluntara si gratuita.

In cazul in care doriti mai multe informatii despre concurs, puteti contacta profesorul coordonator din unitatea scolara pentru care se opteaza sau puteti vizita website-ul concursului la adresa concurs.bebras.ro.