FORMULAR DE INREGISTRARE CANDIDAT ECDL (18; +18 ani)
 

Stimate candidat,  

Completarea formularului de mai jos reprezinta primul pas in inscrierea dvs in procesul de testare si certificare ECDL.  

Dupa completarea acestuia si apasarea butonului Inregistrare, veti primi pe adresa dvs de email un link de validare a inregistrarii. Accesati acel link in maxim 2 zile calendaristice. In cazul depasirii acestui termen sau in cazul completarii gresite a adresei dvs de email, inregistrarea dvs nu va fi efectuata si va fi necesara completarea din nou a prezentului formular.  

Pentru inscrierea dvs in cadrul unui Centru de Testare, in termen de 30 zile calendaristice de la data validarii inregistrarii prin accesarea link-ului primit, este necesar sa va prezentati cu Cartea de Identitate valabila la unul din Centrele de Testare Acreditate ECDL ales de dvs. Lista Centrelor de Testare Acreditate ECDL si datele de contact ale acestora sunt disponibile online pe www.ecdl.ro   

In cazul in care va expira termenul de 30 zile calendaristice, iar dvs. nu ati fost inscris la un Centru de Testare Acreditat ECDL, datele furnizate de dvs mai jos vor fi sterse si va fi necesara completarea din nou a prezentului formular urmata de pasii mentionati mai sus.

Datele pe care le veti completa in campurile Nume/Prenume/CNP trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu Cartea dvs de Identitate (cu diacritice, liniute, etc). Datele Nume/Prenume completate de dvs vor fi folosite la emiterea Certificatului (Permisului) ECDL.
Subsemnatul/subsemnata,
  Numele si prenumele se scriu cu diacritice (le puteti copia de aici: Ă Ș Ț Â Î) si cu orice alt semn (liniuta, accent, etc) exact ca in documentul de identitate.
Nume* (exact ca in CI)
Prenume* (exact ca in CI)
CNP*
Email*
Mobil
Tip candidat*
Judet*
Tara*
*Campuri obligatorii

 

doresc inscrierea in procesul de certificare ECDL si achizitionarea unei serii de inscriere.

 

FORMULAR DE ACORDARE A CONSIMTAMANTULUI PRIVIND COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Prin completarea acestui formular, declar ca am luat la cunostinta de pe website-ul ECDL ROMANIA de Termenii si Conditiile  privind colectarea si procesarea datelor cu caracter personal, pe care i-am citit si inteles si cu care sunt de acord si ii accept in mod expres si in integralitate, confirmand ca informatiile cuprinse in acesti Termeni si Conditii au fost exprimate intr-o maniera transparenta, clara, concisa, inteligibila, usor accesibila si intr-un limbaj clar si simplu. 

De asemenea, am inteles din cuprinsul Termenilor si Conditiilor faptul ca am posibilitatea, pentru orice clarificari sau intrebari suplimentare in legatura cu colectarea si procesarea datelor mele cu caracter personal, sa ma adresez si sa primesc un raspuns complet la adresa de email office@ecdl.ro.

Prin completarea acestui formular, declar ca sunt de acord ca datele mele personale, imaginea mea precum si datele privind rezultatele obtinute de mine in procesul de certificare ECDL, sa poata fi folosite si prelucrate de catre Centrul / Centrele de Testare ECDL, ECDL ROMANIA si Fundatia ECDL Irlanda (ECDL Foundation) in scopul organizarii si desfasurarii procesului de certificare ECDL, proces care include si emiterea de Certificate (Permise) ECDL si realizarea si pastrarea de evidente/statistici.

Prin completarea acestui formular declar ca, prin consultarea Termenilor si Conditiilor privind colectarea si procesarea datelor cu caracter personal, am fost informat in mod expres si explicit cu privire la drepturile care imi sunt garantate de Regulamentul UE nr. 679/27.04.2016 in ceea ce priveste accesul la datele cu caracter personal, dreptul de a solicita modificarea sau stergerea acestora (dreptul de a fi uitat), dreptul de a face opozitie la procesarea datelor cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, dreptul de a formula o contestatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal. 

Declar ca sunt de acord ca datele mele sa fie transferate catre furnizorii platformelor de testare automata ECDL, din Romania sau alt stat, pentru generarea codurilor de examen, cat si catre Fundatia ECDL Irlanda (ECDL Foundation) in calitate de autoritate care administreaza Programul ECDL la nivel mondial.

Certific faptul ca toate informatiile furnizate in acest formular sunt complete si corecte. Atest faptul ca am completat personal acest formular, in cunostinta de cauza, am citit si inteles informatiile furnizate si sunt de acord cu prevederile incluse in acest formular. Sunt de acord sa urmez procedura de inscriere si procesul de certificare ECDL in cadrul Centrului/Centrelor de Testare ECDL si voi prezenta documente justificative care sa ateste datele completate in formular. Am inteles faptul ca sesiunile de testare ECDL se organizeaza in Centre de Testare Acreditate ECDL conform unor reguli de testare. Declar ca am luat la cunostinta Regulile generale de testare ECDL de pe website-ul ECDL ROMANIA – www.ecdl.ro, pe care le-am citit si inteles si cu care sunt de acord si le accept in mod expres si in integralitate.

La cererea mea scrisa, ECDL ROMANIA se obliga sa actualizeze si sa ma informeze asupra datelor prelucrate privind persoana mea, iar in cazul in care o terta persoana solicita verificarea autenticitatii Certificatului (Permisului) ECDL detinut, ma oblig sa garantez accesul la informatiile privind validitatea Certificatului (Permisului) ECDL.

Necitirea cu atentie a prezentului formular nu poate fi interpretata de mine ca fiind lipsa de informare; inteleg acest lucru si accept ca sunt direct responsabil pentru eventualele neintelegeri cauzate de necitirea prezentului formular si de nesolicitarea de informatii suplimentare, daca este cazul, catre reprezentantii ECDL ROMANIA S.A / ECDL FOUNDATION. 

Totodata, imi asum obligatia de a fi reexaminat gratuit de ECDL ROMANIA, in cazul in care exista dubii asupra sustinerii modulului/modulelor ECDL programat/e si/sau asupra obtinerii Certificatului (Permisului) ECDL, ECDL ROMANIA avand dreptul sa imi suspende procesul de certificare ECDL, respectiv Permisul ECDL, pana la clarificarea situatiei.


Prin completarea acestui formular, declar ca:

(bifati una din casetele de mai jos)

 DA,  sunt de acord si imi exprim in mod expres consimtamantul ca datele mele personale furnizate mai sus sa poata fi folosite si prelucrate de ECDL ROMANIA S.A. si Fundatia ECDL (ECDL FOUNDATION) in scopul primirii de informari periodice din partea ECDL ROMANIA cu privire la evenimente de marketing si comunicare sau noutati sau campanii/concursuri organizate de ECDL ROMANIA.

 NU  sunt de acord ca datele mele personale furnizate mai sus sa poata fi folosite si prelucrate de ECDL ROMANIA S.A. si Fundatia ECDL (ECDL FOUNDATION) in scopul primirii de informari periodice din partea ECDL ROMANIA cu privire la evenimente de marketing si comunicare sau noutati sau campanii/concursuri organizate de ECDL ROMANIA.

   

O certificare internationala isi mentine valoarea daca sunt respectate cateva reguli precum: 

·         Sesiunile de examinare se desfasoara in prezenta unui examinator acreditat, conform unui regulament unitar ce respecta un standard international de testare si sunt supervizate prin mijloace video.

·         Sesiunile de examinare constituie subiectul unor audituri din partea operatorului national / international al certificarii.

·         Pentru a sustine examenul, candidatului i se solicita un act de identitate valabil si respectarea unor reguli stricte de testare.

·         Sesiunile de examinare sunt organizate numai in sali de testare acreditate.

·         Examenele nu se sustin de acasa prin intermediul retelei web, fara vreun control.

Programul de certificare ECDL respecta toate criteriile de calitate mentionate mai sus.

Succes!

Datele cu caracter personal furnizate de dvs in acest formular sunt prelucrate de catre ECDL ROMANIA SA in baza notificarilor inregistrate in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal nr. 8607 si 27033. Pe viitor, aceste date: Email / Numar telefon (mobil) va vor permite sa vizualizati Profilul dvs Online ECDL si ne vor permite sa va transmitem noutatile ECDL.