FORMULAR DE INREGISTRARE CANDIDAT ECDL MINOR
 

Stimate Parinte/Tutore,  

Completarea formularului de mai jos reprezinta primul pas in inscrierea in procesul de testare si certificare ECDL a candidatului minor al carui reprezentant legal sunteti. 

Dupa completarea acestuia si apasarea butonului Inregistrare, veti primi pe adresa dvs de email un link de validare a inregistrarii. Accesati acel link in maxim 2 zile calendaristice. In cazul depasirii acestui termen sau in cazul completarii gresite a adresei dvs de email, inregistrarea candidatului minor nu va fi efectuata si va fi necesara completarea din nou a prezentului formular. 

Pentru inscrierea candidatului minor in cadrul unui Centru de Testare, in termen de 30 zile calendaristice de la data validarii inregistrarii prin accesarea link-ului primit, este necesar sa va prezentati cu cartea de identitate valabila a candidatului minor la unul din Centrele de Testare Acreditate ECDL ales de dvs. In cazul in care candidatul minor are varsta sub 14 ani si nu detine o carte de identitate, validarea lui de catre Centrul de Testare se va face in baza certificatului de nastere. Lista Centrelor de Testare Acreditate ECDL si datele de contact ale acestora sunt disponibile online pe www.ecdl.ro

In cazul in care va expira termenul de 30 zile calendaristice, iar candidatul minor nu a fost inscris la un Centru de Testare Acreditat ECDL, datele furnizate de dvs mai jos vor fi sterse si va fi necesara completarea din nou a prezentului formular urmata de pasii mentionati mai sus.

Datele dvs pe care le veti completa mai jos trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu Cartea dvs de Identitate (cu diacritice, liniute, etc).

Datele candidatului minor pe care le veti completa mai jos trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu Cartea de Identitate/Certificatul de nastere al acestuia (cu diacritice, liniute, etc).Numele si Prenumele candidatului minor vor fi folosite la emiterea Certificatului (Permisului) ECDL.

 

 
Subsemnatul/subsemnata,
  Numele si prenumele se scriu cu diacritice (le puteti copia de aici: Ă Ș Ț Â Î) si cu orice alt semn (liniuta, accent, etc) exact ca in documentul de identitate.
Nume Parinte/Tutore* (exact ca in CI)
Prenume Parinte/Tutore* (exact ca in CI)
Email Parinte/Tutore*
Mobil Parinte/Tutore
*Campuri obligatorii
**Pe adresa de email Parinte/Tutore veti primi link-ul de validare a inregistrarii (verificati inclusiv folderul Spam/Junk).

in calitate de Parinte/Tutore, doresc inscrierea in procesul de certificare ECDL a candidatului minor al carui reprezentant legal sunt si achizitionarea unei serii de inscriere pentru acesta.

Datele candidatului minor sunt:
  Numele si prenumele se scriu cu diacritice (le puteti copia de aici: Ă Ș Ț Â Î) si cu orice alt semn (liniuta, accent, etc) exact ca in documentul de identitate.
Nume minor* (exact ca in CI/CN)
Prenume minor* (exact ca in CI/CN)
CNP minor*
Email minor**
Mobil minor
Tip candidat minor*
Judet*
Tara*
*Campuri obligatorii
**In baza adresei de email, candidatul va putea accesa propriul Profil Online ECDL!

 

FORMULAR DE ACORDARE A CONSIMTAMANTULUI PRIVIND COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Prin completarea acestui formular, declar ca am luat la cunostinta de pe website-ul ECDL ROMANIA de Termenii si Conditiile  privind colectarea si procesarea datelor cu caracter personal, pe care i-am citit si inteles si cu care sunt de acord si ii accept in mod expres si in integralitate, confirmand ca informatiile cuprinse in acesti Termeni si Conditii au fost exprimate intr-o maniera transparenta, clara, concisa, inteligibila, usor accesibila si intr-un limbaj clar si simplu. 

De asemenea, am inteles din cuprinsul Termenilor si Conditiilor faptul ca am posibilitatea, pentru orice clarificari sau intrebari suplimentare in legatura cu colectarea si procesarea datelor cu caracter personal ale mele si ale minorului, sa ma adresez si sa primesc un raspuns complet la adresa de email office@ecdl.ro.

Prin completarea prezentului formular, declar ca sunt de acord ca datele mele cu caracter personal in calitate de parinte/tutore, sa fie prelucrate de catre ECDL ROMANIA si vizualizate de Centrul / Centrele de Testare ECDL, in scopul inscrierii in procesul de certificare ECDL a candidatului minor al carui reprezentant legal sunt.

 

Prin completarea acestui formular, in calitate de Parinte/Tutore declar ca sunt de acord ca datele cu caracter personal ale candidatului minor, imaginea lui precum si datele privind rezultatele obtinute de candidatul minor in procesul de certificare ECDL, sa poata fi folosite si prelucrate de catre Centrul / Centrele de Testare ECDL, ECDL ROMANIA si Fundatia ECDL Irlanda (ECDL Foundation) in scopul organizarii si desfasurarii procesului de certificare ECDL, proces care include si emiterea de Certificate (Permise) ECDL si realizarea si pastrarea de evidente/statistici.

Prin completarea acestui formular declar ca, prin consultarea Termenilor si Conditiilor privind colectarea si procesarea datelor cu caracter personal, am fost informat in mod expres si explicit cu privire la drepturile garantate persoanelor fizice de Regulamentul UE nr. 679/27.04.2016 in ceea ce priveste accesul la datele cu caracter personal, dreptul de a solicita modificarea sau stergerea acestora (dreptul de a fi uitat), dreptul de a face opozitie la procesarea datelor cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, dreptul de a formula o contestatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.

Declar ca sunt de acord ca datele candidatului minor sa fie transferate catre furnizorii platformelor de testare automata ECDL, din Romania sau alt stat, pentru generarea codurilor de examen, cat si catre Fundatia ECDL Irlanda (ECDL Foundation) in calitate de autoritate care administreaza Programul ECDL la nivel mondial.

Certific faptul ca toate informatiile, inclusiv datele mele de identificare in calitate de parinte/tutore, completate in acest formular, sunt complete si corecte. Atest faptul ca am completat personal acest formular, in cunostinta de cauza, am citit si inteles informatiile furnizate si sunt de acord cu prevederile incluse in acest formular. Sunt de acord ca minorul sa urmeze procedura de inscriere si procesul de certificare ECDL in cadrul Centrului/Centrelor de Testare ECDL si voi prezenta documente justificative care sa ateste datele completate in formular. Am inteles faptul ca sesiunile de testare ECDL se organizeaza in Centre de Testare Acreditate ECDL conform unor reguli de testare. Declar ca am luat la cunostinta Regulile generale de testare ECDL de pe website-ul ECDL ROMANIA – www.ecdl.ro, pe care le-am citit si inteles si cu care sunt de acord si le accept in mod expres si in integralitate.

La cererea mea scrisa, ECDL ROMANIA se obliga sa actualizeze si sa ma informeze asupra datelor prelucrate privind persoana mea si a minorului, iar in cazul in care o terta persoana solicita verificarea autenticitatii Certificatului (Permisului) ECDL detinut de candidat, ne obligam sa garantam accesul la informatiile privind validitatea Certificatului (Permisului) ECDL.

Necitirea cu atentie a prezentului formular nu poate fi interpretata de mine ca fiind lipsa de informare; inteleg acest lucru si accept ca sunt direct responsabil pentru eventualele neintelegeri cauzate de necitirea prezentului formular si de nesolicitarea de informatii suplimentare, daca este cazul, catre reprezentantii ECDL ROMANIA S.A / ECDL FOUNDATION. 

Totodata, imi exprim acordul si obligatia ca, pe parcursul procesului de certificare ECDL, candidatul sa fie reexaminat gratuit de ECDL ROMANIA, in cazul in care exista dubii asupra sustinerii modulului/modulelor ECDL programat/e si/sau asupra obtinerii Certificatului (Permisului) ECDL, ECDL ROMANIA avand dreptul sa ii suspende procesul de certificare ECDL, respectiv Permisul ECDL, pana la clarificarea situatiei.

 

Doriti ca minorul sa primeasca informatii si noutati ECDL transmise de catre ECDL ROMANIA?

(bifati una din casetele de mai jos)

 DA,  sunt de acord si imi exprim in mod expres consimtamantul ca datele minorului furnizate mai sus sa poata fi folosite si prelucrate de ECDL ROMANIA S.A. si Fundatia ECDL (ECDL FOUNDATION) in scopul primirii de informari periodice din partea ECDL ROMANIA cu privire la evenimente de marketing si comunicare sau noutati sau campanii/concursuri organizate de ECDL ROMANIA.

 NU  sunt de acord ca datele minorului furnizate mai sus sa poata fi folosite si prelucrate de ECDL ROMANIA S.A. si Fundatia ECDL (ECDL FOUNDATION) in scopul primirii de informari periodice din partea ECDL ROMANIA cu privire la evenimente de marketing si comunicare sau noutati sau campanii/concursuri organizate de ECDL ROMANIA.

 

Doriti ca dvs in calitate de Parinte/Tutore sa primiti informatii si noutati ECDL transmise de catre ECDL ROMANIA?

(bifati una din casetele de mai jos) 

 DA,  sunt de acord si imi exprim in mod expres consimtamantul ca datele mele furnizate mai sus sa poata fi folosite si prelucrate de ECDL ROMANIA S.A. si Fundatia ECDL (ECDL FOUNDATION) in scopul primirii de informari periodice din partea ECDL ROMANIA cu privire la evenimente de marketing si comunicare sau noutati sau campanii/concursuri organizate de ECDL ROMANIA.

 NU  sunt de acord ca datele mele furnizate mai sus sa poata fi folosite si prelucrate de ECDL ROMANIA S.A. si Fundatia ECDL (ECDL FOUNDATION) in scopul primirii de informari periodice din partea ECDL ROMANIA cu privire la evenimente de marketing si comunicare sau noutati sau campanii/concursuri organizate de ECDL ROMANIA.

 

   

O certificare internationala isi mentine valoarea daca sunt respectate cateva reguli precum: 

·         Sesiunile de examinare se desfasoara in prezenta unui examinator acreditat, conform unui regulament unitar ce respecta un standard international de testare si sunt supervizate prin mijloace video.

·         Sesiunile de examinare constituie subiectul unor audituri din partea operatorului national / international al certificarii.

·         Pentru a sustine examenul, candidatului i se solicita un act de identitate valabil si respectarea unor reguli stricte de testare.

·         Sesiunile de examinare sunt organizate numai in sali de testare acreditate.

·         Examenele nu se sustin de acasa prin intermediul retelei web, fara vreun control.

Programul de certificare ECDL respecta toate criteriile de calitate mentionate mai sus.

Succes!

Datele cu caracter personal furnizate de dvs in acest formular sunt prelucrate de catre ECDL ROMANIA SA in baza notificarilor inregistrate in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal nr. 8607 si 27033.